Lease een Fiat

Tussen alle Duitse, Japanse en Franse merken die Autoleasecentrale de zakelijke rijder te bieden heeft vallen ze soms niet eens zo op. Toch verdienen onze Italiaanse lease auto’s het om even onder de aandacht gebracht te worden. Italië is per slot van rekening een land met een enorme traditie op het gebied van de automobielindustrie. Het merk Ferrari hoeft maar genoemd te worden, en iedereen weet genoeg. Helaas hebben we bij Autolease centrale geen Ferrari voor u in de aanbieding, maar een ander Italiaans merk is bij ons wel ruim vertegenwoordigd. Dat is Fiat. Fiat is typisch zo’n merk dat niet de credits krijgt die het verdient, terwijl een groot aantal automobilisten met veel plezier bewust in een auto van dit merk rijdt.

Fiat auto leasen

Lijkt een Fiat u wel een fijn merk om aan te schaffen in het kader van een leaseovereenkomst? U mag kiezen. Ons aanbod bestaat namelijk uit niet minder dan 11 verschillende modellen van dit merk. U zal zelf een keuze moeten maken voor uw lease auto, maar desgewenst adviseren we u natuurlijk graag. Het vanaf-tarief van de Fiats die wij u te bieden hebben varieert van 180 euro voor het goedkoopste model tot 712 euro voor het duurste exemplaar.

Van Panda tot Scudo

De lease auto van Fiat die het best bij u past is heel persoonlijk. Budget, wensen met betrekking tot design, en grootte van het voertuig zijn zaken die meespelen. Fiat is echter behoorlijk multifunctioneel in de modellen die ze op de markt brengen en dus is er het nodige te kiezen. De goedkopere Fiat Panda is nog steeds populair, maar de laatste tijd zijn ook de nieuwere modellen van de Fiat 500 echte hardlopers onder de lease auto’s. Automobilisten die graag een ruime auto leasen kiezen vaak voor de Fiat Qubo. Wie een ruim budget en een chique smaak heeft gaat voor de Fiat Scudo.